Önkéntesek varázsolták újjá a Határtalan Szív Alapítvány játszóterét és közösségi házát

2022. szeptember 28-án a Határtalan Szív Alapítvány játszóterét és a Mi Házunk Közösségi Ház konyháját, kerítését szépítették meg a CETIN Hungary Zrt. lelkes segítői. A karitatív csapatépítés aktív munkával telt. A végeredmény pedig kézzelfogható  és maradandó a Közösségi Ház számára. A résztvevők mind önkéntes alapon jelentkeztek és vettek részt a programon, ezzel is hangsúlyozva az önkéntesség fontosságát.

Az önkéntes napot A Life Training részéről Róbert Nóra tréner, Smaza Péter szervező és Szerencsés Tamás koordinálta. A program kezdetén Mészárosné Nagy Angéla az alapítvány igazgatója a néhány szóban bemutatta a Határtalan Szív Alapítvány munkáját és tevékenységét. A CETIN Hungary Zrt. vezetőitől átvette a gyerekeknek szóló ajándékokat: színes ceruzákat, festéket, ecsetet, füzeteket.  A Mi Házunk elsődleges célja a hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő gyermekek és családok esélyegyenlőségének elősegítése, életminőségük javítása.  Kiemelt helyszín számunkra a játszótér, amely közösségi térként, kikapcsolódásként szolgál a birtokba vevő gyerekek számára. Az évek alatt a játszótér állapota leromlott, szükségesség vált a felújítása. A kerítés elrozsdásodott, a fahinták áthidalói elkorhadtak, a homokozóban a homok elhasználódott. Mindezt a rengeteg felújítási munkát segítette az ötven lelkes önkéntes, akik fáradhatatlanul dolgoztak a kerítés csiszolásán és festésén, rendbe tették a homokozót és levágták a füvet is.

Az önkéntes csapat másik része a Közösségi Ház fakerítését csiszolta és festette, bútorokat szereltek össze és kicserélték a konyhabútort és az ablakokon az árnyékolókat, a mosdókban a csaptelepet.

Munkájuk felbecsülhetetlen segítséget jelent az Alapítványnak.

Köszönjük szépen!

Önkéntesek varázsolták újjá a Határtalan Szív Alapítvány játszóterét és közösségi házát
Scroll to top