Spanyol önkéntes voltak náluk

Kedves Követőink, Támogatóink!

Hihetetlen két hét áll mögöttünk, amely tele volt örömmel, nevetéssel és felejthetetlen élményekkel! Spanyol önkéntesek érkeztek hozzánk a Határtalan Szív Alapítványhoz, hogy segítsenek a nyári napköziben. Felemelő volt, ahogy összefogtunk, és a nyelvi akadályok ellenére is megtaláltuk az összhangot. A spanyol önkéntesek türelmesen és lelkesen tanulták a magyar szavakat, mi pedig izgatottan fogadtuk a spanyol szavakat. A közös élmények megmutatták, hogy a barátság nem ismer határokat.

Az első pillanattól kezdve hatalmas lendülettel vetettük bele magunkat a közös munkába. Az önkénteseknek óriási szíve van, és mindent megtettek, hogy a gyerekeknek felejthetetlen nyarat biztosítsanak. Az önkéntesek valódi csapatként működtek együtt velünk, és segítettek a programok szervezésében és megvalósításában. Sok új játékot tanultunk tőlük, és még ők is belekóstoltak a magyar játékok világába. A futballmeccsek, a pingpong és a különböző versenyek mind-mind nevetéssel és vidámsággal töltötték meg a Mi Házunkat.

Az önkéntesek már hazatértek Spanyolországba, nélkülük talán nem lett volna olyan színes és vidám a nyári napközi. Az összetartozás és a barátság határtalan, ahogy a mi alapítványunk is!

Köszönjük az önkénteseknek, hogy ilyen különlegessé tették ezt a nyarat számunkra, hálásak vagyunk nekik a támogatásukért.

A Határtalan Szív Alapítvány és a Gyerekek

Spanyol önkéntes voltak náluk
Scroll to top