10 éves „A MI HÁZUNK”

2012. március 10-én, fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte „A Mi Házunk” Marista Közösségi Ház.

Az ünnep misével vette kezdetét a Szent Anna templomban, melyet Pokriva László atya és Écsy Gábor atya közösen celebráltak. A meghívott vendégek közül, már a szentmisén is sokan részt vettek. Az ünnepélyes megnyitón, a Mindszenty József Általános Iskola dísztermében, beszédet mondott Pau testvér, a „Mi Házunk” igazgatója, ezt követően egy fotó-videó összeállítás került bemutatásra, összefoglalva az elmúlt 10 esztendő munkásságát, majd a tánccsoportunk bemutatóját tekinthették meg a résztvevők. Végezetül állófogadás várta a vendégeinket az iskola tornatermében, ahol a Romane Jile nevű együttes autentikus cigány népzenéjét élvezhettük.

Külön köszönettel tartozunk a Szent Anna Plébániának és a Mindszenty József Általános Iskolának, hogy helyet adtak eseményünknek.

Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk kedves Barátainknak, Ismerőseinknek, hogy velünk együtt ünnepeltek ezen a szép napon. Reméljük mindannyian jól szórakoztak. Számunkra nagyszerű és lélekemelő volt ez a közös megemlékezés az elmúlt tíz esztendőről.

10 éves „A MI HÁZUNK”

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top